En sista bedjan om hjälp!

Jag skulle behöva ännu en släng av er generositet och hjälp! 

Ni som följt bloggen vet omständigheterna till att jag fixar iordning en gammal husvagn som blir min och dotterns bostad fram till i höst. 

Det mesta har jag löst genom att trolla med knäna, Bydénat och era bidrag men nu på upploppet har jag upptäckt saker som jag missat. Ventilationssats till toaletten och takhuv. Anslutning av tvättställsavloppet. En elsladd av modellen som man ansluter till elen på campingen. Tätningslist till dörren. Ny gasolslang till spishäll. Brandsläckare och brandfilt. Gaslarm. 

”Enkla” men viktiga och tillsammans kostsamma nödvändigheter för en fungerande tillvaro.
Så åter sitter jag här, en sista gång, och tigger om ett ekonomiskt bidrag då kostnaden för boendeplatsen har dränerat både mig och dottern in till sista hundringen –  vi har bara fram till den sista på oss att få det klart! 

Har du hjärta att hjälpa oss – swisha till 0736767578 eller skicka via paypal

Tack på förhand! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s