Husvagnen tar sig… 

Det här började jag med… Nu är jag här:

Ser kanske inte mycket ut för världen ännu – men istället för en U-formad soffa är den idag ett L och kommer ha en fast sängdel som är bredare än den tidigare soffan och inte ”bäddas bort”  annat än i nödfall. Fortfarande finns dock möjlighet att bädda ut den till dubbelsäng. 

I och med att det försvann en del av soffan blev det mer ”luftigt” samtidigt som jag fick in lite mera vitvaror:

Ska man bo längre och inte bara weekendcampa så behöver man lite mer bekvämligheter – och är man en matnörd som jag tar smaksättare upp en halv kyl som det är. Och det ska finnas plats för både mjölkfritt och komjölk. 

Så utöver den befintliga kylen med frysfack så finns det även en mindre kyl, en liten frys samt varmluftsugn nu. 

Den gamla kylen förresten… Den ska få sig en ansiktslyftning också. Funderar på att använda likadan plastfolie till den som jag har använt till kökspelaren?

Jag har börjat trolla med luckorna till överskåpen i köket och funderar på vad sjutton jag ska göra med rutan?  Jag gillar verkligen inte den gulbruna färgen! Kanske måla plasten silverfärgad? Men samtidigt vore det lite trevligt med vitrinlucka med ljus i skåpet och jag kollade om det kunde gå att byta rutan men det verkar som att det skulle demolera dörren helt… Dilemma…

Renoveringen görs ju så billigt som möjligt (pga fattiglapp) och alla färger/tapeter och byggmaterial invändigt är sådant som redan fanns hemma eller återanvänds. 

Men bänkskiva behövde köpas – det blev billigaste limträskiva i fulfuru. Det ska bli många saker av den -förs och främst skiva till matbordet – den gamla var onödigt stor och olämpligt material att såga i. 

Utöver det blir det även ett ”skrivbord” (ni ska få se), en bänkskiva till köket av klaffbordsmodell och en sittpall med hjul (låsbara) och förvaring. Det ska ni också få se längre fram.  

Nytt är också dessa skålhandtag som jag beställde via Wish appen. 10 kr +10 kr i frakt för 10 st handtag! 

Nu gör jag visst lite reklam men kan inte låta bli – man kan verkligen fynda där! Om du trillar dit så använd koden: hdrcflp för 50% rabatt på din första order. Och nej detta inslag tjänar jag inget på. Nackdelen är ju att man får vänta nån vecka på sina varor. 

Men i alla fall – åter till handtagen – dessa ska sitta på de skåp som inte har någon vrid/lås mekanism i handtagen utan bara är ”vanliga”. De andra har jag inte ännu kommit fram till vad jag ska göra med… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s