Ny dag i projektet! 

Idag har jag gjort första ”renoveringsgrejen” redan innan jag klev upp! Jag mailat tillverkaren för att se om de har nån instruktionsmanual för husvagnen som jag kan få ta del av, har inte kunnat hitta något på nätet… 

I övrigt så räknar jag med att bli klar med den demontering av inredning som ska göras. Det är så spännande! Tar lite udden av att det görs på grund av en separation. Detta  – och alla snälla hjälpsamma människor! Ni är underbara och guld värda! 

Jag välkomnar fortfarande ekonomiska bidrag för att kunna färdigställa – och framför allt – betala campingen (13500 kr) innan mars är slut. Det är mycket på ett bräde, men då har vi en plats för hela tiden tills vi äntligen får lägenhet i höst. 

Swish: 0736767578 

Jag är tacksam för varje krona! Om någon föredrar banköverföring – skicka ett mejl på omjagvarhemmafru@mail.com 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s