Smart!

I detta inlägg tänker jag göra reklam som jag kan tjäna på..

Idag har jag passat på att handla in lite förnödenheter från matsmart. Där kan man göra ohyggligt fina fynd -dels om man inte är rädd för lite kortare hållbarhet, men de har även fått in mycket varor med bäst före datum långt in i 2018.Du kan fynda allt från ris, pasta, såser till munskölj, tandborstar, husgeråd och allt för kalas, så som godis, serpentiner, prinsess eller Spiderman muggar och läsk. Och städprylar. Och allt möjligt.

Jag passade på att beställa maskindiskmedel, tuggben till hundarna, min favoritduschtvål, bakplåtspapper och lite annat till bråkdel av priset mot affären.

Men nu tycker jag att du själv ska klicka på länken och shoppa loss du med hos Mat smart.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s