Vinteride…

Ja, det känns nästan som att det är något sådant jag varit i de senaste två veckorna.  Jag har varit så trött. Obeskrivligt trött. Det har blivit en tupplur både en och två gånger på en dag! Men det blir så när det blivit lite väl mycket för mycket under en period. Dock känns det som att det har vänt nu i alla fall.

I övrigt så har det blivit lite gjort. Lite fixat. Lite handlat. Lite roterat. Och lite planterat.

Idag klarade vi av månadens stora storhandling och lagret fylldes bland annat på med fyra kilo socker till, ännu ett kilo ris, tre kilo pasta och ett kilo salt utöver annat smått och gott så som såser, smaksättare, hygien, en del basplagg och dessutom så har vi köpt en del vedbriketter som komplement till veden och en himla massa fröer.

Dessutom så köpte jag några kilon kött -högrev, skinkstek och köttfärs och dessutom kyckling. Så nästa vecka är vikt till storkok och jag ska även försöka få till ett inlägg om konservering/inkokning som jag lovat sedan länge!

Trevligt fredagsmys på er -nu ska jag krypa ner brevid sovande sambo och drömma sött…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s