Sånt tjat om nytt år…

…när allt är som vanligt bortsett från allt som blitt dyrare…

Nä, jag e int bitter, men av någon anledning så är jag på så dåligt humör idag att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Men jag håller mig till dräpande kommentarer och tänker inte faktiskt dräpa nån…

I övrigt så var kvällen väldigt trevlig i går och vi fick det väldigt mysigt i gillestugan trots att rummet inte är helt färdigt. Men. Jag fick ett nytt projekt -fönsterluckor som ljuddämpar? Hur gör man det på bästa sätt?

Med risk för att låta skrytig, så var maten jävligt god. Hummer Thermidor, ankbröst med pommes anna och rödvinssky och som dessert vanilj och vodkapannacotta med chokladganache och marinerade jordgubbar…

Tyvärr så hade jag inte med mobilen till förrätten, så den bilden kan jag inte bjuda på just nu…

Nu ska jag tjura lite till, kanske klä på mig och sen sanera köket som ser ut som en krigszon.

God fortsättning till er alla där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s