Sen 11-fika…

…med världens grymmaste kolakakor!

Ja, vi fick med oss ljuvliga nybakade kolakakor hem igår och tur var väl det -för idag är det inte någon av oss som orkar något alls här idag. Det blev en lång dag igår och klockan var närmare 22 innan vi var hemma…

Sen har jag bestämt att vi ska vinna jackpott på lotto idag och vi har till och med lämnat in en rad dagen till ära. Vadå? Kan man inte bara bestämma det så där? Varför då? Jag vill ju kunna köpa eller bygga en lite lagom gård och skaffa lite djur och en gullig traktor… 

😛 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s