När jag inte…

​…kan och sambon åter dalat ner i en svacka så är det inte någon som kan fixa det vardagliga. Tack och lov så har vi en suverän kinarestaurang inte långt ifrån oss -så jag beställde två stycken fem små rätter. Det ger oss tre fyra måltider genom att bara koka till ris! 

Dessutom sa jag att till honom att vi har ju alltid papperstallrikar -så han behöver inte bli stressad av att ensam bära ansvar för disken nu när han knappt orkar resa sig. Det vardagliga sysslorna försvinner inte någonstans utan får tas sen när orken återkommer. Just nu räcker det med att han ser till cidde och håller huset varmt! Det är alldeles tillräckligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s