Dag 5 till ända!

​Det går allt bra sakta det här med återhämtning känns det som.  Men idag har jag inte haft lika många febertoppar och inte heller lika mycket irritation i halsen efter andningsröret. 

Det är märkligt så påverkad man kan bli av just själva narkosen.  Värst var ju ändå innan jag lärde mig säga till om att jag blir väldigt illamående av narkos. Då kunde jag knappt vara upprätt på en vecka utan att kräkas. 

Men jag har fortfarande för ont för att sitta och börjar fundera på om läkaren glömde en stålborste där inne nånstans… XD  😷 

Imorgon blir det en utflykt till stan -en stillsam sådan- jag har nämligen en läkartid men nu ska jag sova! Min kära sambo sover redan sen nån timma och dotra kom hem från praktiken en stund sedan. Allt är lugnt och fridfullt (Jaaa till och med cidde sover så väck han för f-n inte! XD), det är tyst och mörkt, sängen är skön och en mysigt varm sovande sambo ligger med armen runt mig…

ZZzzzZzZzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s