Säng-pyssel…

Jag tyckte inte att omslaget på dagboken var särskilt fint, så jag bestämde mig för att dekorera den.

Visserligen väldigt enkelt -men mycket bättre. Kanske att jag ska skriva något på framsidan sen.

Just nu ligger jag och lyssnar på sambon (smått panikslagen)  som lagar mat.  Matlagning är inte hans comfort zone längre. Alls. Ja, jag kan ha skämt bort honom rätt hårt på den punkten. Bäst att jag frisknar till snabbt nu så han inte börjar inbilla sig att han klarar sig utan mig… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s