Frukost på sängen…

…det är inte något jag är bortskämd med nuförtiden, men idag fick jag det. Underbara sambo!

Faktiskt så sov jag rätt så hyfsat inatt -smärtan till trots. Preppade mig med citodon och en sömntablett vid tio och lyckades sova ända till fem imorse när det var dags för toabesök (ajj) och ny vända smärtlindring.

​Det som skulle vara en vanlig ‘lätt’ operation av ett framfall av bakre slidväggen visade sig vara lite mer än så. Jag hade fått en skada vid förlossningen (och dotra är snart 18 år) som kirurgen sa hade ‘sprängt’ mina muskler där. Och eftersom jag redan har en långsam tarmpassage pga defekt bindväv så har ju följdproblemen blivit stora redan innan klimakteriet. Men när jag kommer dit så kommer jag få göra om operationen och då kommer det att sättas in nät -man vill undvika nät på unga kvinnor.

Men nu är jag lappad och lagad och broderad och funderar på hur jag ska få två veckor att gå… XD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s