Bullfest hela dan!

Det är klart att en så trevlig dag som kanelbullens dag måste firas! Jag satte fart på en deg (efter att ha panikhandlat jäst) efter lunch. Och ja, det är kinesiologitape som håller assistenten på plats och hindrar den från att försöka hoppa ner på golvet. Igen. Det har hänt.

Degen jäste så fint så och bakbordet behövde inte en mjölas -så bra blev degen. Mjuk och elastisk. Typ som huden på min mage. Det är verkligen det perfekta ‘måttet’ för en deg. Yay? -_-

Ska man ha flera plåtar och inte har något bakplåtsställ så går det bra med burkar… 😛

85 bullar i lagom storlek blev det. Fyllda med en blandning av smör, socker, socker(vanilj), socker(rå) och socker(farin). När jag hade smetat ut röran och skulle börja med att rulla ihop degen kom jag på att något saknades… Vad?

KANELEN!

Bara att pudra på. Sen berättade jag det för sambon och hans kommentar var: Det är så man skulle kunna tro att du är på ‘kanelen’. På något sätt lyckas han ofta med att påminna mig om varför jag föll för han…

❤ Den humorn ❤

(Dessutom så är han snygg och jävligt lång så jag känner mig nätt och trygg)

PS: Jag har nog ätit lite många bullar idag och anar lite magknip… ​

3 reaktioner till “Bullfest hela dan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s