Ser du dig som frisk eller sjuk? Del 1…

Jag kom att tänka tänka på den frågan igår kväll vid sovdags (märkligt så kreativ hjärnan blir när man släckt lampan). Den frågan ställdes mig när jag var till smärtkliniken.

Jag har det senaste decenniet fått så många diagnoser att det nästan känns löjligt: ADD, CTS, EDS, FMS, GAD, IBS, RLS, KGB… Nja, det sista var ett hitta på,  men det känns ju lite som att jag täcker in större delen av alfabetet. 
 
Vad tror du -ser jag mig som frisk eller sjuk? 
 
Fortsättning följer… 

En reaktion till “Ser du dig som frisk eller sjuk? Del 1…

  1. Att ha KGB var något nytt 😉
    Kanske en släng av CSI, lite CSN m.m.

    Nej men att se sig själv som frisk när en går hemma dygnet runt utan att kunna jobba, med kronisk värk och utmattning vilket bara är en droppe i havet av alla problem/symptom, då är det självklart näst intill omöjligt att se sig själv som frisk?!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s