Läxa om drömmar…

 
 
 
Ikväll är det prio-kurs igen och förra gången började vi att beröra ämnet drömmar. Vad vi som går där drömmer om att göra.
 
Min dröm är ju att kunna sprida kunskap kring psykisk ohälsa,  att vara anhörig,  om adhd/add, att vara förälder och att själv leva med funktionsnedsättningar -både fysiskt och neuropsykiatriskt.
 
Och jag vet att jag skulle passa som föreläsare då jag har lätt att formulera mig, har en förmåga att väcka intresse och engagemang hos folk och har en social personlighet.
 
Vilket rimmar lite illa med att jag egentligen är rätt blyg, men jag lever efter devisen: fake it ‘till you make it. Det är inte många som är medvetna om vilken kamp jag har mot den blygheten…
 
Men. Jag vet att med vissa kunskaper skulle jag kunna bli en ännu bättre/säkrare föreläsare som verkligen kan förmedla de erfarenheter och den kunskap som jag har samlat på mig.
 
Jag vet att verktyget för mig heter NLP -neuro lingvistic programming. Det är något jag blev bekant med nåt år sedan då arbetsförmedlingen anvisade mig till ett projekt på medborgarskolan där det under den perioden, varje måndags förmiddag, hölls föreläsningar kring ämnet.  Redan då ville jag fördjupa mig idet (som alltid när det är något nytt ^^) men för ovanlighetens skulle så vill jag FORTFARANDE det, trots att det har gått en tid. 
 
Så ja, det är tydligen något som verkligen tilltalar mig med just NLP.
 
Men…
 
Alltid dessa men… Dessa kurser anordnas privat och kostar därefter, upp till tiotusentals kronor. Inget som det finns utrymme för i ett hushåll med bara sjuklingar.
Inte skulle jag orka med en kurs som kräver flera dagars träffar långt borta hemifrån heller…
 
Nu till det positiva:
Det finns som distanskurs för ett betydligt lägre belopp! Och DU kan hjälpa mig att uppfylla min dröm! Ja, just du som läser detta! Genom att klicka på länken och skänka en summa kan du bidra. Länk till mitt paypal finns i länkarkivet. Alla bidrag -små som stora- emottages tacksamt och belönas efter slutförd kurs med ett tackkort och en tre-siffrig donation ger även en inbjudan till en framtida föreläsning för den som inte väljer att vara anonym. 
 
Så, tveka inte -utan se det som ett förköp långt i förväg. En investering. Eller bara en gärning som hjälper någon att uppfylla en dröm… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s