Alltid blir det samma sak…

…nåja, nästan. Inte fullt så illa denna gång.  Men det blev lite mycket i måndags och tisdags. Sen hade jag varit duktig och inte bokat in något i onsdags. 
 
Men igår skulle jag till stan för att bli fotograferad till artikeln i Må bra och därefter träffa en go vän. Dessutom så hade jag lovat dotra att vänta in henne när hon slutade skolan. Så klart slutade hon inte så jättemycket tidigare som i vanliga fall och jag satt mer eller mindre och sov på cafét tills hon kom. Kändes inte som att jag skulle hålla mig vaken ända hem…

Så, den dag ni ser detta ansikte i Må bra så är det jag mitt liv som du kan läsa om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s