Attans!

På förmiddagen hann jag inte och på eftermiddagen orkade jag inte… Blogga alltså… 
 
Det har varit en krävande dag -dels så hade jag mitt första besök hos psykologen och dels började smärtskolan (tog bara 11 år att få komma till den) och dessutom så skulle jag ha börjat bassängträningen -men insåg faktiskt själv att det hade blivit alldeles för mycket, så bassängen får vänta tills nästa vecka. 
 
Imorgon är det också en mastig dag -priokursen och dessutom anhöriggruppen efter. Och del två av smärtskolan. 
 
På onsdag tror jag inte att jag har något inbokat *hoppas *!
 
Nu blir det inte något mer idag -natt natt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s