Färdig!

Nu har jag min konferensväska/dokumentmapp klar! Och måste väl ändå säga att den blev rätt okej med tanke på att jag inte har mätt, nålar eller planerat en i nån större utsträckning -utan bara freestylat och kommit på allt eftersom… 
 
Jag har använt mig av en A4 pärm i plast som bas, en gammal väskrem, gamla vaxdukar och en fleecefilt som vaddering. Dessutom så är sömmarna vid dragkedjorna tejpade med ductape för att div papper ska klara västkustklimatet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s