Lite egentid…

Så här på förmiddagen… Jag har följt med dotra till skolan med bussen så hon lär sig att känna sig trygg med det. Nu unnar jag mig en mocha latte på espresso house i väntan på att panduro ska öppna -jag håller på med ett litet pyssel projekt hemma och behöver ett blixtlås… 
 
I övrigt så har jag ett möte i eftermiddag och ska försöka få ihop en täckning till mina odlingar. Och kragarna skulle behöva målas -men orka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s