Det frodas!

Det var länge sedan jag skrev något om trädgården… Men det mesta växer på bra -förutom att det verkar inte bli några gulbetor eller vintermorötter i år. De vill sig inte… 

Experimentet med jordgubbslådorna har burit frukt över förväntan -så att använda det vätskeabsorberande medlet ur babybjörn kan jag verkligen rekommendera! 
 
Potatisen är frodig och ‘de gröna bladen redo att friteras till chips’ som det så fint sas i en reklamfilm från förr…

I växthuset växer det för fullt och de första tomatplantorna bär redan på gröna frukter. Zucchinin har blommat för fullt -men de första grönsakerna blev tyvärr dåliga.

I bärträdgården är det lika lummigt och grönt, men det blir inte mycket till skörd iår. Nu har jag tre sorters hallon och ett björnbärshallon.
 
Vinbär och hallon har vi däremot fått en hel del. 
 
Sista odlinssektionen är på plats nu och i den saknar en del jord medan andra delen är fylld och jag har satt dit en rosenbåge och planterat en blå staketdruva och en vit vindruva.

I övrigt så har vi en provisorisk dahliarabatt som har det tufft -sniglarna äter upp varenda skott som tar sig upp. Men i kväll är det krig och det ska vattnas med nematoder enligt den norska modellen… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s