Tiden går för fort!

Redan juli och det har knappt varit sommar än! Det är inte okej!

I söndags hade vi vårt sedvanliga veckomöte ackompanjerad av frödinge cookies and cream kladdkaka. 
 
Det var snabbt avklarat för veckan som gick -det har ju inte hänt något särskilt egentligen. Sambon har ju varit så trött, likgiltig, uppgiven och näst intill nedstämd igen och det är verkligen inte roligt -jag saknar min sambo! 😦
 
Om det inte börjat bli någon bättring innan måndag igen så är det dags för ännu en medicinjustering. Så träligt att behöva gå och må så -ett par dagar fulls med liv, energi och lust och samtidigt veta att mörkret väntar runt hörnet…
 
Bipolär typ 2 är verkligen ett aber att komma till rätta med när den depressiva episoden fått fortgå under flera år. Älskade bippokarl…
 
Dotra har mått bra på det sista i alla fall. 
 
Växthuset är som en bakugn känns det som, nu när det är 30 grader varmt -men allt växer som ogräs där ändå så det är kul. 
 
Jag har äntligen fått hem mina blåbärsbuskar och de är planterade. Jag har lite planer på en rabatt till -där vi placerar allt som vi inte har annan plats till…
Jag har fått mitt bärarkort nu -känns lite konstigt typ. Svårt att förklara… 
 
I övrigt så har jag mått rätt bra -trots arm och axel,  men nu känner jag mig mer ilsk och rastlös och frustrerad. Vet inte riktigt hur jag ska få utlopp för frustrationen (sambon är inte till mycket hjälp just nu) . Men det går över, det gör det alltid -sen kan det ju hända att nån piggnar till här så det blir lite …avslappnande övningar…
O:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s