Redan förbi midsommar?!

Dagarna har rusat på och jag har varit så …trött. Den är det inte någon som hört tidigare va?
 
Vad har då hänt under tiden som gått?
 
Inget. Eller en massa kanske… 
Sambon började få icke önskvärda (delvis :P) biverkningar av en av sina mediciner -det blev liv i gubben, men också väldigt instabil, det vill säga att de bipolära svängningarna mellan nedstämdhet och hypomani började återkomma. 
 
Svårt det där -samtidigt som det är väldigt trevligt att få uppleva vissa saker med hypomanin (som en mer pigg och pilsk sambo, så senast månaden har sexlivet fått sig en rejält ‘schwing’ 😛 ), men återkommer kommer även andra saker som inte är lika kul. Det finns inget ‘lagom’ -utan han snöar in sig kraftigt på det som är intressant -vårbudgeten, migrationspolitik eller husdrömmar och mycket humor som är under bältet. Eller prata med sitt ex.
 
Men det allra värsta är ända att ‘what goes up -must come down’. Trots allt så är ändå nedstämdheten det värsta oavsett!  Han stupar, berövas all tillstymmelse till att känna glädje eller någon form av värde alls.

Nog om det -som sagt, på relationsfronten har senaste månaderna varit bättre än på länge även om hans mående påverkats av ännu ett medicinbyte och dras med trötthet och utmattning.
 
Dotra verkar vara rätt stabil, stabilare än mamman som som av ren frustration grät en skvätt på bup -över att psykiatrin här i Halland är så undermålig och det är omöjligt att få en fast vårdkontakt -ens på bup!
 
Hon trivs med att bo hemma och de konflikter som fanns innan hon flyttade upp har lagt sig. Även hon råkade ‘svettas genom ögonen’ sist vi hade vårat veckomöte när hon skulle berätta om att det kändes allt mer som att vi är en ‘riktig’ familj… ❤ 
 
Själv har jag varit så… Slut, trött och utmattad kort och gott. Och inte helt sams med mig själv. Känt en enorm besvikelse över att det inte fungerade att jobba. Men det är bara att acceptera och hitta nya mål i livet.  
 
Jag har ett nytt pysselrum, en riktig ståstol och en himla massa idéer. Växterna i tunneln frodas (men det får bli ett annat inlägg), hundarna kommer överrens och dotra och jag har varit till Liseberg. 

Gulliga rosa kepsar med fluffiga och glittriga kaninöron råkade vi hitta i souvenirshopen där.

Vi har blivit med äppelträd -sambon har äntligen fått sin Katja och jag har fått mig en blåbärsbuske. Jordgubbsplantorna trivs verkligen där de växer och sniglarna försökar sig snabbare än några plantor växer. 
Dessutom så har jag klippt mig själv i tummen -mycket onödigt skulle jag kunna säga…  
 
För övrigt så har jag mest varit trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s