Ska aldrig mer klaga!

Hmm… Det måste varit den snabbaste handläggningen nånsin från försäkringskassan. Ni kommer ihåg att jag var smått utom mig för mindre än två veckor sedan över brevet och bemötandet jag fick då?
 
För fyra dagar sedan var utredningen klar, beslutet fattat och min ansökan godkänd!
 
Som sagt, det finns inte mycket jag inte provat idag och dokumentationen kring är gedigen. Det var första gången jag sökte eftersom som jag envist kämpat med att kunna jobba eftersom det är något jag alltid gillat. 
 
Men nu fick jag ge mig -priset sist blev väldigt högt och nu står jag och väntar på en bedömning om handoperation bland annat… 
 
Det bästa med detta är att jag slipper ännu en utförsäkring och den eviga karusellen med nya läkarintyg.  Inte för att läkarbesöken kommer att bli färre för det. Det värsta är att inkomsten sjönk ytterligare. Nu har jag en årsinkomst som är en tredjedel av det jag hade när jag jobbade… ^^

Men,  vi klarar oss alltid,  på något sätt. Trolla med knän och planera mat och inköp… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s