Loppiblogbag -recensionen.

Alltså. Vilken lyx att få hem vårpepp-lådan! Den var ju faktiskt makalös!

 
Min absoluta favorit blev:

Gud vilken underbar prprodukt! Den doftar ljuvligt gott och till och med sambon tittar på mig som jag var gjord av godis -typ geléhallon… ❤ 
Och den doften sitter kvar länge.
 
Kan säga att det kommer att fortsätta finnas i duschen hemma även efter att denna flaska tagit slut! Hårvinäger liksom, det hade jag nog aldrig tänkt mig att köpa mig annars -har ju redan fullt upp med schampo, balsam, inpackningar, hårfärg, antifrizz, gel, spray och borstade… XD 
 
Men hittar du den, se till att prova! 
 
Nästa två produkter var minst lika bra! Jag har en jättekänslig hy och kan oftast inte raka mig utan massa röda prickar.  (Inte heller vaxa eller epilera för det slutar garanterat med inflammerade hårsäckar. Överallt.) 
 
Jag tycker mig ha provat allt! Balsammetod, alltid nya hyvlar, alsolsprit före/efter, olivolja, cocosolja, antibakteriell gel, herr aftershave… Ja, kommer du på nåt mer så har jag säkert testat även det. XD 
 
Men är man testperson så är man. Så in i badrummet med tuberna och börja. Shaving gelén är bara så skön och gav en riktigt nära rakning. Jag blev så len så det var fascinerande! Sen smorde jag med Nice n’ cool gelén som ska återfukta och förhindra röda prickar. 
 
Gissa om jag är förbluffad över att bara på en prick?! EN enda! Och alltid när jag rakat mig så har jag klåda efter i någon dag -men då var det bara att smörja någon gång till och problemen försvann! 
 
Så min känsliga hy ger ett riktigt bra omdöme… 
 
Produkt nummer tre finns också i badrummet. Detta är vardagslyx för en riktig skitsak. Med tonåring i huset och en blåsa som vill tömma ofta så är det sällan vi har så fint toapapper hemma utan har oftast Edet maxi.
 
Men ja, det är skillnad på papper och papper och det som kom i lådan var riktigt trevligt. Mjukt och starkt. Skitbra rent ut sagt… 
 
Vi fick även prova tunna riskakor, både hampafrö med svartpeppar och linfrö och rosmarin. Den sistnämnda tog slut så fort att jag hann inte ens med att fota paketet. Hampafrö/svartpeppar riskakorna däremot är lite starka och räcker därför lite längre i vår veka familj. 
 
Och nästa sak då? Ja du, vet inte riktigt vad jag ska säga om den…  Jag är ännu så förälskad i min sambo -eh, jag menar min befintliga ansiktskräm med massa SPF och som motverkar rodnad att jag kände att även om denna produkt kändes rejält återfuktande och fräsch utan att vara fet så har vinner den befintliga som jag har…
 
Och sist men inte minst filmen… Pingvinerna från Madagaskar i all ära -jag älskade dom i just första Madagaskar-filmen, men en hel film med dom. Visst, det fanns roliga inslag. Men.  Naah…
 
Jag håller kanske på att bli gammal? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s