Världens underbaraste…

Jag hade kunnat säga att påsken varit underbar, för det var den -tills imorse när jag vaknade med ett sju helsikes migränanfall. Komplett med illamående och kräkningar. Och tro inte att jag hade packat med mig medicinen mot illamåendet -nä nä, så klart inte. 

Så här ser man ut under bilfärd med pågående migränanfall. Fullproppad med diverse mediciner -det är ett under om min lever och mina njurar överlever den här dagen… ^^
Men vad är det då som var underbart (som rubriken säger) eftersom det inte var påsken? 
Jo -min sambo! Han är verkligen någon att hålla i handen när det är illa! Fixade kräkbyttor, åkte fram och tillbaka till stan -först till helgöppet apotek för att köpa medicin och lite senare för att hämta tonåringarna. Vi befann oss ju ute på landet, så det handlade om ett par mil x4. Och så många gånger som han suttit med mig på akuten eller pysslat om mig när jag varit döende i diverse förkylningar (jag föder hellre barn XD), infektioner, inflammationer och så vidare…  
Efter en lunch på svärmors gudomliga lammstek (jag lyckades tvinga i mig lite bara för att inte missa den) packade sambon fikakorgen och bilen och nu är vi äntligen på god väg hemåt. 
Det blev ett fikastund vid Brahehus och nu har vi sovande tonåringar och hundar i bilen. Jag och chauffören är iaf vakna… 😛 
Lilla tindra är också med. Och när jag säger lilla så menar jag lilla. Fasen så liten hon känns nu när man vant sig vid ett belgarfluff! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s