Vad har folk emot måndagar?

Hos oss är det samma oavsett det är måndag eller lördag -klockan ringer sju och då vid halv åtta äter vi frukost.  Någon närmare åtta börjar jag vakna till och sen är det toaletten, hundmatning, rastning,  matning av fiskar och sen är orken slut… 
 
Efter en paus börjar dagens aktiviteter, vad som må vara på schemat. Arbetsprövning, tvätt, disk, sjukgymnast, terapi, kurs, mat, mera hund och annat skoj som vardagen bjuder på. 
 
Men ja, ibland händer det något skoj också! Ja faktiskt! Som idag var jag på clavis och pillade med scrapbooking! Tror banne mig att jag har lyckats väcka liv i pysseltummen igen! Tyvärr så är fingermotoriken något försämrad för närvarande på grund av inflammation i handleden…  
 
Har varit tvungen att gå ner i arbetstid för kroppen fixar inte belastningen -och jag är skitledsen! Jag älskar den platsen och vill verkligen jobba där -men kravet är det vanliga minimit på 10 timmar för att arbetsförmedlingen ska kunna godkänna en fortsatt arbetsträning…

 

En reaktion till “Vad har folk emot måndagar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s