Vårkänslor!

Vi har haft soligt och fint (om än kallt)  i flera dagar nu här på bästkusten och det bara… -spritter i kroppen skulle jag vilja säga, men inte riktigt, har för mycket ont i vissa kroppsdelar och inflammationer i andra delar för att kroppen ska orka med nåt sprittande -men jag kan nog säga att det spritter i hjärnan…  😛
Sambon tog sig ork att plantera lite vårblommor i välkomstkrukan och jag planerar sommarens odlingar mest… 😛
 
Det blir pallkragar med salladslök, morot, polkabetor, majs, sallad, spenat, och säkert något mer. Sen tunnor med potatis och zucchini, sockerärtor och ärtor mot någon spaljé och stenpartiet fyllt med örter. 
 
Jag har även planerat att sätta upp ett tunnelväxthus av armeringsnät som fylls med chili och olika sorters tomat. Kul, kul!
 
Som vanligt är jag bra på att planera och så -men sen det där eeeviga vattnandet?! Mm… Jag kommer knappt ihåg att fiskarna ska ha mat varje dag -än mindre att blommor uppskattar vatten regelbundet, så det är bara att hoppas att sambon är bättre i sommar!
 
Han har för övrigt varit rätt off -inte så mycket nedstämd som trött och orkeslös. Mycket zombievarning det senaste. Önskar att jag kunde trolla… 
 
Men -en kul sak: han orkade åka på kennelträff härom veckan och det var jättekul att få träffa Ciddes mamma och  några av syskonen igen och dessutom stilige herr Larsson, Ciddes pappa!
På tal om Cidde -den lille busen håller på att växa upp till en riktigt fin kille!
Men han är fortfarande mattes bebis som vill mysa och ta sig en tupplur emellanåt så nära han får… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s