Så här kan det se ut en dag…

Behöver ju inte fundera på vad jag har att göra en dag. Glömmer jag så är det bara att kolla listan… 😛
Och så här kan det se ut vid våra ”veckomöten”. Vi följer alltid samma lista på punkter som tar upp allt från hund, hus och hem, den gångna veckan, tiden som kommer, ekonomi, personligt mående, känslor och vår relation.
 
För mig som har svårt att uttrycka känslor, och tankar plats i en relation, så blir det en väldig trygg situation. Det faktum att jag MÅSTE berätta även det som känts jobbigt, hur jag mår och lära mig uttrycka mina önskemål och behov. Och känna att det är okej att reta sig på saker, blir arg, känna sig sårad, må dåligt och inte alltid vara kåt, glad och tacksam som det brukar heta… 
Belöningen efter det passet blev för mig att pyssla lite med vår pärm där det sparas lite minnessaker, kärleksbrev, foton och diverse relationstips som kan vara bra att ha i minnet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s