To do…

…dodobodobodobidoo…
 
Svårt att komma igång med saker idag. Tydligen med skrivandet också. Men ska inte gnälla på trötthet idag, är bara …svårstartad. Har fikat med C, gosat valp, förlorat massa liv på farm hero och ska snart ner och handla på Hemköp.
 
Ikväll blir det hembakad pizza och sen bastu -om sambon orkar. I ett par dagar nu har han drabbats av megatrötthet varje eftermiddag och är i det närmaste som en zombie. Fast en snygg sån. Dessutom har han varit på sin ”mansgrupp” idag och sånt sliter också.
 
Men pizza blir det i alla fall. Dock blev det ingen skogsgård (den vi la anbud på) utan säljaren skulle gå vidare med någon annan. Inte mer än väntat. Men tråkigt. Men skönt -vi slipper ju flyttprocessen… 😛
 
Men tråkigt…
 
Fast skönt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s