To do…

…dobidobidobidobidooo…
 
Känns som att jag har svårt att komma igång idag. Fast ändå har jag ju fått lite gjort. Tvättat, fikat, påbörjat packningen inför vår kryssning som vi åker på imorgon. Påbörjade koka ”världens bästa chili” igår kväll och nu får den gå klart i slowcookern.
Valpis ligger på laddning och efter lunch ska vi alla in till stan. Sambon ska spela innebandy och jag och min kompis ska fika på espresso house. Vi ska sitta ute och valpis kommer få miljöträning.
 
Sen har jag tid hos min terapeut, vilket är väldigt passande efter gårdagens ångestattack. För hjälp via psykvården kan man ju tydligen inte räkna med… ^^
 
Jaja, jag e int bitter… Men ska bli intressant att höra hans reaktion. Alla inom vården avfärdar kallt min begäran om stöd eftersom de anser att jag redan står under behandling. Och det som hans område omfattar handlar inte om sådant utan är väldigt specifikt inriktad mot olika mål beroende, exempelvis arbete.
 
Dvs, han är inte någon kurator, psykolog eller något sådant.  Möjligen kan man kalla hans roll coach även om han är sjuksköterska i botten. Han är heller inte anställd inom vården -utan kommunen.
 
Men som sagt. Alla önskemål om stöd avvisas på grund av att ingen vet vad hans roll är. Som tur står han vid min sida så jag tänker be om att han ska hjälpa mig reda upp det…
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s