Nytt försök…

Bloggade imorse men det inlägget försvann!  Lite irriterande! 
 
I alla fall har vi haft en liten valp som var orolig och illamående tidigt imorse som husse pysslade om. Jag lyckades varken vakna ordentligt -eller somna om ordentligt. Fick dåligt samvete för att jag inte var behjälplig… 
Men jag ”tvingade” min bebis att mysa lite senare…  😛
 
Sen hade jag ångesten hugo igen och pratade med min sköterska. Mm… ”Stanna kvar i känslan, se var den kommer ifrån, yadiyada…” Slutade med att jag klickade i örat på henne för att jag inte orkade. Hon hade ingen hjälp att ge…
 
Blev ompysslad av sambon och min kompis och efter lite lugnande och en lång skogstur där vi plockade svamp, spanade på en söt liten skogsfastighet (lite småsugna på den) och blev överfallna av hästflugor så började det kännas som att jag ändå skulle överleva… 
Trattisfyndet blev en del av dagens middag -svamprisotto med kycklingfilé. Jag gillar att plocka svamp. Och håller på att lära mig fler sorter så nästa år, då blir det massa svamp!
 
Jag trivs allt bättre ute i naturen och får inte hjärtinfarkt längre av minsta lilla småkryp. Dessutom har jag lärt mig att börja klä mig klokt också… XD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s