Listor…

…listor, handla, göra, kalendrar, möten, samtal…
 
Ett måste för att tillvaron ska fungera alls, både för att få något gjort OCH för att begränsa så det inte blir för mycket. Lika viktigt för både mig och sambon, eftersom vi båda har våra olika diagnoser…
 
Fast, det känns lite fel att säga så också. Vi är ju inte våra diagnoser -men de skapar vissa svårigheter i livet. 
Jag har ju min moderna bokstavskombination som ständigt ställer till det med bla minne, fokus och igångsättning. Och om jag väl kommer igång med nåt så blir det aldrig klart. Frustrerande! 
 
Vad sambon har för diagnos tänker jag inte gå in på, men på något sätt kompletterar vi varandra i det hela. Motpoler. Och eftersom vi båda har svårigheter så finns en förståelse för den andre. För det mesta.
 
Från det ena till det andra. Jag har inte haft några av biverkningarna som jag hade med concertan. Däremot så blir jag väääldigt trött på eftermiddagen… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s