Nä…

Orken har helt lyst med sin frånvaro senaste tiden. Jag har satt in Cymbaltan igen för fibron och mitt labila humör höll på att driva mig till vansinne. Men istället för att ta den på morgonen (som jag alltid gjort förut) samtidigt som jag nu tar Concerta och kände massa eländiga biverkningar, så tar jag den på kvällen. Funkar mycket bättre.
 
Och jag mår klart bättre och känner mig stabilare men är trött…
 
I övrigt händer väl inte så mycket. Sambon har haft ännu ett upp_och_sen_till_botten skov igen. Vi har blitt med fler fiskar och har en pågående algivasion. Jag har betat av samtliga släppta avsnitt av Continuum (lite småmaniskt på knappt tre dagar)…
 
Vädret har varit fantastiskt så trädgården och grillen ägnar vi en hel del tid åt. Och de gräver hål i budgeten också, finns ju alltför mycket fint!  Sen ser vi med spänning på vad som dyker upp så här i vårrabatterna som tidigare ägare har planterat…
 
Nu ska jag förbereda utflyktskorgen för en lunchtur till naturreservatet vid spenshult.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s