Åh sååå trött…

Det känns som om det senaste tiden bara blivit gnäll och klagomål från mig här i bloggen. Kul att läsa liksom…
 
Men sånt är mitt liv och det är vad jag skriver om. Det har varit tufft ett tag… I perioder… Ny medicin för mig som medfört både uppvaknande’ insikter och biverkningar. Någon klok smärtlindring har jag inte heller. Sen sambon vars antidepressiva inte verkar, han är låg, trött och avtrubbad. En monoton zombie som vaknar till små stunder. Lider med honom, och med mig. Saknar MIN sambo som som orkar, vill och lever, men han kommer tillbaka. ❤
 
Och som sig bör vid sjukskrivning och annat utanförskap så är ekonomin skittaskig rent ut sagt just nu.
 
Men livet kunde vara värre -kolla bara vår unga svärdbärarhane som ständigt blir jagad av gammelgubben i akvariet…
 
Vi har ett gott hem, äter god mat, trevliga vänner, massa projekt, framtida planer och spännande drömmar och så skiner solen idag. Kan det bli bättre?!
 

En reaktion till “Åh sååå trött…

  1. Hihi precis vad jag tänkte om min blogg när jag såg de senaste inläggen jag gjort. Men det är ju så livet är och i synnerhet om man inte mår bra,vilket jag antar att du inte gör eftersom du tar medicin. Har just hittat hit och inte hunnit läsa mer än det här inlägget. Jobbigt med biverkningar vet jag i alla fall att det är då jag också tar massa mediciner och brukar gå igenom hela listan med biverkningar. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s