Ooodagar….

Igår var en overksam, oaktiv, opruduktiv och ooodag. Jag var trött. Kom inte igång med nåt. Allt blev bara fel när ”planeringen” sprack. Dumma hjärna att låsa sig sådär! Men samtidigt är jag förvånansvärt  odeppig och stabil för att vara PMSvecka…

Lyckades med bedriften att köra en tvätt och sen glömma den -tur att sambon kom på det på kvällen, annars hade vi haft härliga, unkna underplagg och t-shirts…
Sen fick jag äntligen ner lite jord i hallonbuskelådan.
I övrigt så pratade jag i telefon med en väninna i 2,5 timme! Sjukt! Men, å andra sidan så var det trevligt att höra från henne att jag var mer ‘med’ i samtalet. Behövde inte hålla på med andra saker samtidig för att ha ro till samtalet, utan fokus var med! Kunde till och med ibland vänta tills hon pratat klart sin mening utan att glömma det jag ville ha sagt!
Dessutom sa jag att om man nånsin tvivlat på att jag har AD(h)D så visar ju sättet jag svarar på medicinen på att så verkligen är fallet. Då svarade hon med att det varit tydligt även innan på många sätt…
På något sätt känns det lite som en ”upprättelse” så att säga. Inte vad gäller henne -utan för att jag har hela livet igenom fått höra att jag bara är lat och inte får nåt gjort därför. Oförmåga att slutföra och fullfölja saker. Bristande impulskontroll, allt ska ske nu! Det ständiga kaoset i och runt omkring…
Fan va skönt! Tack för samtalet Sötsillen!
Idag är en ny dag, ny chans, ny planering. Strax blir det sjukgymnasten, sen förmiddagsfika hos C, sen lunch, sen stan -ska tillbringa en timma vid pysslet (textil idag) innan jag har terapi igen med Stefan. 
Det ska bli kul -jag blir som ett barn och kan knappt vänte på att få visa han min plånboks-kalender, ett mirakel att jag inte åkt dit bara för att göra det, måste vara concertan… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s