Frus_tra_tion!

Ghaaaaaaaaa! Sambons mobil funkar inte… Vilket betyder att jag inte kan ringa honom… Vilket betyder att jag inte kan berätta att det ska (enligt hemsidan) finnas kopparfärg på biltema igen och flirta med han så han köper med sig en burk hem efter jobbet…
 
Vadå vänta tills imorgon när vi ändå ska till citygross? Nä, NU vill jag ha den… NU NU NUUU!
 
Vi kan ju konstatera att Concertan inte riktigt rår på mina impulser och fixeringar. För idag har jag kommit ihåg den…
 
Lika så det här med kalender och planering… Det är ett gissel! Det jag hade planerat på förmiddagen idag blev inte av, utan blev ett fint kryss där. En ”normal” människa rycker på axlarna (om det inte var nåt underbart speciellt så man blir besviken) och gör något annat istället.
 
Jag? Öh… Vad ska jag göra…? Öh… Hmm…. Jag skulle ju dit… Öh… Hmm… Kanske kan… Eh… Var var jag… Öh… Nä… 
 
Tankegångarna på ett ungefär… ^^
 
Så är läget idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s