Förmiddagen check…

Skönt att ha veckans första träningspass avklarad. Lite småmör och värkande nu dock…
 
Avstämningsmötet blev intressant. Läkaren uteblev/glömde bort/lös med sin frånvaro till att börja med..  Och allt var redan i princip avgjort mellan FK och AFM om vad som skulle bli med mig. Jag är återförflyttad till till försäkringskassan pga medicinsk rehabilitering och det räknas pågå till nästa vår. Så arbetsförmedlingen vill inte veta av mig och jag är inte aktuell för arbetsträning nu.
 
Så för närvarande ser min framtid ut som så att jag fortsätter att leka på Clavis det jag hinner/orkar, sjukgymnastik 2 gånger i veckan och terapin som börjar på fredag. Mmm, det blev ändrat från torsdag eftermiddag till fredag förmiddag…
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s