Återvinnig är vinning!

Jag har alltid velat ha en sekretär… Och sen jag flyttade till bästkusten så tycks saker jag önskat mig bara dyka upp i min väg! (Eller så är det för att jag lusläser diverse loppissidor på Facebbook… XD
 
Men dessvärre tycks även allt som dyker upp bestå av en evinnerlig mängd FULFURU. Eller som Simon said: ”What is it with you swedes and all this fulfuru?” Tror det kan ha varit i programmet ”Från koja till slott” för nåt år sen.
 
Men för ett par hundralappar och en snäll sambo som körde så blev den min!
 
Och med lite Herdins aqua lackfärg utan på och häftgrund och rustas väggfärg inuti (jag-slipa? *Pffft* Skulle inte tro det) så har den fått nytt liv. Och nya knoppar.
Fast på bilden ligger knopparna ännu ovanpå, de är köpta i en underbar liten butik här i Halmstad som heter UddaTina…
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s