Ojoj, nu går det sönder!

 
Tur han är händig karln och föredrar att jag håller mig i köket och tvättstugan. Ja, det är mina områden… 😉
 
Jag ska ju måla och fixa iordning dom -vad trodde ni, att sambon min var en mansgris? Nädå, nog för att vi har en ganska klassisk fördelning av arbetsuppgifterna hemma så är det mer pga fysiska begränsningar och intresseområden.
 
Matlagning och bakning är min passion! Så därför är köket mitt territorium, men sambon tömmer diskmaskinen och fixar frukost till oss.
 
Tvätten kör jag oftast igång och oftast hänger sambon den om jag inte hinner (läs kommer ihåg) först. Däremot så har jag varit bekväm och överlåtit uppvärmningen av huset, soptömning och andra tunga göromål till honom.
 
Städning delar vi på och i trädgården är det jag som står för idéerna och karln för genomförandet.
 
Så, ja, jag har en underbar sambo faktiskt och alla måsten blir så mycket trevligare med honom…
 
 

En reaktion till “Ojoj, nu går det sönder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s