Söndag idag, söndag imorgon?

Liiite många helgdagar nu… ^^
 
Ska bli skönt att få struktur på tillvaron igen efter helgerna snart. Under våren kommer sambon att sätta sig i skolbänken igen, Himla kommer snart ge sig av på nya egna äventyr, jag ska… Ja, vad ska jag?
 
Undra vad som är tänkt som nästa åtgärd för mig? Dels ska jag åter utreda mitt sabbade knä, senaste röntgen påvisade ”en främmande kropp” i det. Jag har även satt ut min värkmedicin för att kunna prova på medicinering mot/för ADDn. Jag ska även utredas för att se om min fibro egentligen är Ehler-danlos syndrom. Och därtill göra en arbetspsykologisk utredning. Vad det nu är…?
 
Ja, ja, det blir en spännande vår!
 
…och ett hundratal lökar har vi ju planterat i en rabatt så våren får gärna komma nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s