Höststormar och mys…

 
Så här vackert var det i måndags inne i Halmstad innan stormen Simone dundrade fram. Verkligen lugnet före…
 
Vi var hemma i god tid och var ordentligt förberedda för henne. Studsmattan nedmonterad dessutom. Ljus, tändstickor, ficklampor och allt sådant förberett. Dock märkte vi att fönstrena i uterummet var hårt utsatta och höll på att slås ur sina skenor så sambon fick ta sig ut i blåsten för att förankra dom ytterligare.
 
Strömmen gick vid tre tillfällen, vinden rev och slet i knutarna och det lät som om hela spjället till öppna spisen skulle fara iväg, men vi klarade oss. Till och med takpannorna satt kvar allesammans, alla hade inte samma tur…
 
Vårt hus är en bunker… 😉
 
Dagen efter stormens framfart hade jag först läkarbesök och sen möte inne i Halmstad. Det är respektingivande att se träden ligga omkullkastade med rotsystemet uppe längs vägarna -moder natur är kraftfull!
 
På gångbanorna var inte framkomligheten inte den bästa heller hemma hos oss i Oskarström…
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s