Känns som måndag…

Usch och fy. Sååå trött! Det var tungt att komma upp imorse och efter frukost laddade jag den gamla diskmaskinen en sista gång, tog en dusch och sen for älsklingen och jag iväg till en vän på fika innan det bar av till stan. 
 
Först en liten lunchade på Max innan vi for till Jula, K-Tautavel och Biltema för att inhandla lite grejer -bl.a. en koppling, ho, vattenlås, lite annat smått och gott och så köpte sambon sig en stor och manlig leksak. Nämligen en tigersåg!
 
Efter den rundan hade jag ”vägledning” -en kurs på Medborgarskolan där vi diskuterar kring insikter, utsikter, personliget och dylikt kring ens yrkesroll och drömmar. Vet inte ännu riktigt vad det hela ger -känns lite ”nja så däär”…
 
Sen apoteket innan jag tog bussen hem och dog. Typ. Det blev hämtmat idag från Kinarestaurangen här i byn. Satans god mat har de där! Och middagen avrundade vi med dajmmoussetårta för att fira att vi varit förlovade i 5 månader idag (Ja, det finns alltid nåt att fira :p)
 
Nu är jag redan nerbäddad, sambon meckar med nya tvättmaskinen och snart blir det tv. Idag är livet riktigt fint!
 
 
…ja att bara rymma iväg tillsammans önskar man ibland att man kunde göra, men hus, barn, djur och annat sånt vill inte riktigt sköta sig själva… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s