Time flies!

…when u have fun…
 
Igår glömde jag helt av både blogg och pysselrum. Först på morgonen hade jag kurs. Föreläsning i personlig utveckling samt kommunikation och sen en lunchdejt med en snygg karl på stan -det blev en indisk buffe. Nja… Maten var sådär. Det finns ett annat ställe i Halmstad som är bättre.
 
Sen mötte jag upp dotra som hade tid på BUP. Hon har under många många år dragits med depression och har nu börjat med en neuropsykriatisk utredning för att se om hennes pappa eller jag delat med oss av våra bokstavsgener…
 
Efter det hämtade sambon upp oss och det blev ett besök på coop vid eurostop och när vi väl var hemma så var klockan efter 18.00! Snabbt fram med middag, vi var alla lika utsvultna! Det blev pasta med fläskfile i en sås av rostad vitlök bland annat. Väldigt god improvisation faktiskt.

När allt sånt väl var överstökat och klart så var det bara dusch och sängen som gällde för mig. Så trött, så ont och såå sliten…
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s