Mitt tidigare liv…

Är du nyfiken på vad som hänt? Här hittar du min tidigare blogg. Dock så har jag ju inte bloggat det senaste året och sen dess har en del hänt…
 
Bloggandet upphörde vid flytten från Visby och kaoset då. Sedan var vi trångbodda  drygt en fyra månader och en desperat bostadsjakt pågick. Första huset vi budade på gick upp för mycket i pris. Andra drogs tillbaka från försäljning. Det tredje vi budade på såldes för ett lägre bud till säljarnas bekanta.
 
För att inte tala om alla hus vi inte ens budade på. Det söta lilla dockhuset -vitt, lantligt, shabby chic, välrenoverat- MEN så trångt. minsta badrummet -duschen var en nisch på 70×80. Knappt så min två meter långa sambo kunde vända sig i den. Inte nåt man pallar i längden. Men köket var fint! 😛
 
Sen hade vi huset som stank mögelsvamp rätt igenom. Vi hann till och med ställa oss i en bytes kö för en större lägenhet… 
 
Tillsist bestämde vi att vi skullle kolla på ett hus som vi tidigare ratat bland annat för dess närhet til stora vägen. Men väl på plats så hade just det huset allt som stod på önskelistan: bastu, inglasat uterum, öppen spis, dubbla badrum, stort kök, vettig tvättstuga och inga akuta renoveringsbehov mer än skönhet och smak…
 
Efter budgivning och förhandling så blev huset tillsist vårt och vi fick flytta in till midsommar iår!
 
Att det sen 4 dagar senare skulle visa sig att ett avlopp läcker så att vi ännu inte kunnat fixa till det som ska bli vårt sovrum och tonåringen inte får använda sitt badrum var det ju ingen som kunde räkna med… *Suck*
 
Men vi trivs!
 
Och tar en dag i taget, sover nu i det som ska bli gästrum sen. Sörjer dock att jag ännu inte kunnat börja inreda det som ska bli kontor och pysselrum -det är för närvarande gästrum…
 
Här följer lite bilder från mäklarannonsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sånt som vi gjort om kommer jag att lägga upp så småningom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s